CAFETARIA & CHINEES FUSION HET TREFPUNT

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1193 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria & Chinees Fusion Het Trefpunt. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 20:19 Was niet lekker Rijst klef bami niet smakelijk
23 feb 2024 om 19:17 Steranijs in patatje stoofvlees en ook nog heel hard en taai . De t tomaten soep is ook niet meer zo lekker .
17 feb 2024 om 21:59 Bestelling heel erg laat, eten was lauw. We hadden onder tussen ergens anders eten besteld vanwege dat het zo lang duurde. Maar mijn buren aan wie ik onze Bestelling heb gegeven gaf aan dat het eten wel lekker was alleen lauw.
17 feb 2024 om 20:23 Bestelling kwam later aan dan gepland en was koud... wij gaan hier niet meer bestellen
10 feb 2024 om 19:33 Concept is erg veranderd sinds nieuwe eigenaren. Niet beter per se. Alles lauw. Deels verkeerde levering.
18 jan 2024 om 23:49 Erg smakelijk
31 dec 2023 om 19:15 Voor de derde keer koud eten
23 dec 2023 om 9:37 We hebben een uur zitten wachten op het eten. In de app stond steeds dat het er bijna aankwam. Toen we na een half uur belde zeiden ze dat ze al onderweg waren. Wat dus niet zo was. Het eten was wel lekker.
25 nov 2023 om 19:03 Veel te laat. Kwaliteit niet goed. Niet warm. Eerste en tevens laatste keer.
12 nov 2023 om 20:14 Te laat. En toen ik belde kwam het door thuisbezorgd. Eten was bovendien niet warm meer
29 okt 2023 om 19:05 Eten was bijna koud. Rauwe vis in sushi smaakte niet vers en leek niet gekoeld te liggen. Niet meer tevreden zoals eerder.
27 okt 2023 om 20:11 Prima levering en goed eten